Tarieven PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Tijdelijk korting - Boek Vandaag je test!☝

Commerciële coronatest Den Haag

Als je geen coronaklachten hebt mag je tegenwoordig niet meer zomaar naar de teststraat van het GGD om een gratis coronatest te laten afnemen. De reden hiervoor heeft niet alleen te maken met geld, maar ook met capaciteit. Er zijn zoveel mensen die coronaklachten hebben dat de capaciteit van het testen sterk onder druk staat.

De overheid roept iedereen die milde klachten heeft dan ook op om thuis een zelftest te doen. Er is ook nog de mogelijkheid om je te laten testen bij TestenVoorToegang, maar wil je op vakantie dan is het verplicht om te kiezen voor een commerciële coronatest met reisverklaring

Waar testen in Den Haag

Overal in Nederland zijn commerciële testlocaties waar je je kunt laten testen op corona. In Den Haag kan dat onder andere op de volgende plekken:

 • PCRThuisTest Den Haag – Testen in héél Den Haag –  open van ma t/m zo
 • Coronalab – Prinsegracht 4, 2512GA Den Haag –  open van ma t/m zo
 • Coronalab – Willem Royaardspein 12, 2597GS Den Haag –  open van ma t/m zo
 • Speed Covidtest – Zilverstraat 12 – 2544ER Den Haag – open van ma t/m zo
 • Corona PCR Testen – Apeldoornselaan 228, 2573LV Den Haag – open van ma t/m zo
 • Spoedtest.nl – Regentesselaan 106, 2562EE Den Haag – open van ma t/m zo

Houd er rekening mee dat alle testlocaties andere prijzen en omlooptijden hebben. Het is dus een goed idee om de locaties te vergelijken zodat je op het meest geschikte tijdstip de juiste test kunt doen. 

De testopties 

Er zijn heel wat opties als het gaat om coronatesten. We kennen nu allemaal de PCR test en antigeentest, maar wist je ook dat je jezelf kunt laten testen op antilichamen om te ontdekken of je eerder corona hebt gehad. En ook dat het mogelijk is om via speeksel in plaats van neusslijm een antigeentest te doen.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID certificaat
☝Nu korting - Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Normaal gesproken kun je de uitslag van de antigeentest binnen een half uur verwachten en die van de PCR test binnen 24 uur. Maar de tijd van de uitslag van de PCR kan ook op veel plekken verkort worden als je extra betaald. Dit zijn een aantal opties:

 • PCR test – Uitslag binnen 24 uur, deze test is geschikt om mee te reizen. Gemiddelde prijs €89,-. 
 • Spoed PCR test – Uitslag binnen 30 minuten, deze test is geschikt om mee te reizen. Gemiddelde prijs €150,-. 
 • Antigeen neusslijmtest – Uitslag binnen 30 minuten, deze test is geschikt om mee te reizen naar bepaalde landen. Gemiddelde prijs €40,-. 
 • Antigeen speekseltest – Uitslag binnen 30 minuten. Biij deze test wordt geen monster afgenomen uit je neus, maar uit je mond. De test is ideaal voor kinderen en mensen die de neusslijmtest pijnlijk vinden. Deze test is niet geschikt om mee te reizen. Gemiddelde prijs €50,-. 
 • Antistoffentest – Uitslag binnen 30 minuten. Deze test is bedoeld om te ontdekken of je recentelijk corona hebt gehad. Gemiddelde prijs €40,-. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top