Rijswijk

Coronavirus Testen in Rijswijk

Woon je in Rijswijk en wil jij je laten testen op het coronavirus? Dan is het van belang dat je dit zo snel mogelijk laat doen. Vooral als je symptomen zoals verkoudheid, benauwdheid en koorts hebt is het van belang om je te laten testen. Dit zijn namelijk klachten die veel voorkomen bij mensen die besmet zijn met het coronavirus. Als jij je op tijd laat testen kun jij mensen in jouw omgeving beschermen tegen een eventuele besmetting. 

Welke testlocaties zijn er rondom Rijswijk?

Rondom Rijswijk zijn er meerdere testlocaties waar jij terecht kunt om je te laten testen. Zo kun je voor een teststraat van een commerciële partij het beste naar Den Haag of Delft. De dichtsbijzijndste testlocatie ligt in Den Haag. Deze locatie is 9 minuten vanaf Rijswijk, de locatie in Delft is 11 minuten vanaf Rijswijk. Het adres van de locatie in Den Haag is Parkweg 127. Mocht je liever naar Delft gaan, dan is het adres van de testlocatie, Pootstraat 174 A. Marlotlaan 1 is ook een locatie in Delft die niet ver van de Pootstraat ligt. Mocht de Pootstraat vol zitten kun je kijken of je hier nog op korte termijn terecht kunt.

Welke soorten testen zijn er?

Bij een commerciële teststraat zijn er verschillende soorten testen die je kunt laten afnemen. De meest gebruikte testen zijn de PCR-test en de sneltest. Beide testen zijn goedgekeurd door het RIVM. Je kunt er dus vanuit gaan dat ze betrouwbaar zijn. Tussen de testen zitten een paar verschillen. Zo krijg je de uitslag van een sneltest zoals het woord al zegt snel. Vaak is dit al na 20 minuten, in het langste geval duurt het 30 minuten voordat jij je uitslag te horen krijgt.

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Wellicht dat een zoekopdracht kan helpen.

Scroll naar top