Test locaties

Drive-in Locaties & Teststraten

Wil jij op vakantie of moet je voor jouw werk op zakenreis? Dan is het verplicht om een reisverklaring te hebben. Op deze verklaring staat dat jij recentelijk getest bent en een negatieve uitslag hebt. Zonder deze verklaring is het niet mogelijk om te reizen naar het buitenland. Het is dus belangrijk om dit van tevoren te regelen. Als je een PCR-test met een reisdocument wilt kun je deze halen bij een commerciële teststraat. Zij testen jou en binnen vierentwintig uur krijg jij je testresultaat. Als deze test negatief is dan krijg jij ook je reisverklaring. 

Testlocaties in de buurt van Den Haag

Ben je op zoek naar een testlocatie in de buurt van Den Haag? Dan zijn er meerdere locaties waar jij terecht kunt. Zo kun je zeker terecht bij twee verschillende testlocaties in Den Haag zelf. De adressen zijn, Regentesselaan 106 en Parkweg 127. Bij beide testlocaties kun je een PCR-test en sneltest laten doen. Beide testen zijn goedgekeurd door het RIVM en zijn dus zeer betrouwbaar. 

Waar kan je je auto parkeren?

Bij beide locaties is er parkeerruimte, maar dit is beperkt. Het kan daarom slim zijn om met de tram of op de fiets te komen. Beide teststraten zijn binnen. Je moet dus te voet naar binnen. Als je toch met de auto wilt komen, dan kun je deze parkeren in een  parkeergarage in de buurt mocht er geen plek zijn. Let er wel op dat je dan al eerder naar de locatie rijdt. Zo weet je zeker dat je een parkeerplek hebt en dat je op tijd komt voor jouw test.

Tarieven PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Tijdelijk korting - Boek Vandaag je test!☝
Den Haag coronatest

Je laten testen op het corona in Den Haag

Heb jij klachten zoals koorts (verhoging), verkoudheidsklachten en plotseling smaak- of reukverlies? Dan is het noodzakelijk om in quarantaine te gaan en een coronatest in Den Haag te doen. Doordat je je laat testen op het coronavirus, weet je al snel of je in quarantaine moet blijven of weer verder kan met je dagelijkse leven. …

Je laten testen op het corona in Den Haag Lees verder »

Scroll naar top