Coronatest

Coronatest

Ben je niet helemaal lekker en wil je uitsluiten dat je besmet bent met het coronavirus? Dan is het slim om een coronatest af te laten nemen. Door een coronatest af te laten nemen bij jou in de buurt kun je voorkomen dat je per ongeluk de mensen om jou heen besmet. Dit wil je natuurlijk voorkomen vooral als dit kwetsbare mensen zijn kan het prettig zijn om jezelf te testen. Je wilt immers niet de reden zijn dat zij besmet raken met het coronavirus. Voor jou kan het virus een lichte griep zijn, maar voor hen kan het soms veel grote gevolgen hebben. Testen kan gratis zijn afhankelijk waar jij je laat testen. Het kan ook geld kosten. Hoeveel dit is is afhankelijk van de testlocatie en de soort test die je laat afnemen.

Verschillende testlocaties

Woon je in Den Haag en wil je je laten testen? Dan zijn er verschillende testslocaties in de buurt waar jij terecht kunt. Zo zijn er in Den Haag zelf 5 commerciële testlocaties waar je terecht kunt. Bij alle teststraten is het mogelijk om een PCR-test en sneltest af te laten nemen. Deze testen kosten wel geld, houdt hier rekening mee. Wil je liever gratis getest worden? Dan zul je naar een testlocatie van de GGD gaan, maar let op hier kun je alleen terecht als je klachten hebt. Heb je die niet? Dan kun je hier ook niet terecht. Bovendien is het bij een teststraat van de GGD niet mogelijk om een sneltest af te laten nemen. Je kunt hier alleen een PCR-test laten afnemen.

 

Tarieven PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Tijdelijk korting - Boek Vandaag je test!☝
Den Haag coronatest

Je laten testen op het corona in Den Haag

Heb jij klachten zoals koorts (verhoging), verkoudheidsklachten en plotseling smaak- of reukverlies? Dan is het noodzakelijk om in quarantaine te gaan en een coronatest in Den Haag te doen. Doordat je je laat testen op het coronavirus, weet je al snel of je in quarantaine moet blijven of weer verder kan met je dagelijkse leven. …

Je laten testen op het corona in Den Haag Lees verder »

Scroll naar top