PCR Test

PCR-test

Heb je klachten zoals benauwdheid, koorts, verkoudheid of neus en keelklachten? Dan kun je besmet zijn met het coronavirus. Om erachter te komen of dit ook echt het geval is, is het slim om een PCR-test af te laten nemen. Hierdoor weet je of je besmet bent en of je per ongeluk andere kunt aansteken met het virus. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk zien te voorkomen. Vooral als je mensen om je heen hebt die zich binnen de risicogroep bevinden. Testen kun je zo vaak je wilt doen. Doe dit dan ook, vooral als je het gevoel hebt dat je symptomen hebt. Je kunt beter een keer teveel testen dan te weinig.

Waar kan ik een PCR-test af laten nemen?

Er zijn verschillende testlocaties waar je een PCR-test af kunt laten nemen. Zo kun je terecht bij de GGD, hier kun je je gratis laten testen mits je klachten hebt of bij een commerciële teststraat. Dit kost geld, maar hier kun je ook terecht als je geen klachten hebt. Bovendien kun je bij een commerciële teststraat vaak eerder terecht. Bij een teststraat van de GGD kan het soms dagen en uiterlijk een week duren voordat je getest kunt worden. Bij een commerciële teststraat is dit niet het geval, hier kun je vaak de volgende dag terecht en als je er vroeg bij bent zelfs nog op dezelfde dag. Een PCR-test is overigens ook handig als je op reis wilt. Bij een PCR-test van een commerciële partij krijg je er namelijk een reisdocument bij wat vanaf heden verplicht is als je naar het buitenland wilt.

 

Tarieven PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Tijdelijk korting - Boek Vandaag je test!☝
Den Haag coronatest

Je laten testen op het corona in Den Haag

Heb jij klachten zoals koorts (verhoging), verkoudheidsklachten en plotseling smaak- of reukverlies? Dan is het noodzakelijk om in quarantaine te gaan en een coronatest in Den Haag te doen. Doordat je je laat testen op het coronavirus, weet je al snel of je in quarantaine moet blijven of weer verder kan met je dagelijkse leven. …

Je laten testen op het corona in Den Haag Lees verder »

Scroll naar top